Mediterrán Tüzép - nyílászáróktól a kültéri burkolatokig Szegeden

A térburkolat kínálatunk újra bővült

 
Új termékekkel bővült a térkő kínálatunk. Ismerd meg aktuális térburkolat kínálatunkat cikkünkből, és látogass el hozzánk, vagy kérd online ajánlatunkat még a hónapban!
 
barabás akcióBarabás térkő minden mennyiségben
 
Barabás térkő, téglakő, szegély és kiegészítő termékek mind egy helyen, a Mediterrán Tüzépen! A Barabás már közel 25 éve szállítja a legkiválóbb minőségű térburkolatokat, amelyek a mai napig töretlen népszerűségnek örvendenek. A kiváló ár-érték arányú és értékálló termékek felhasználási területének csak a képzelet szabhat határt: remek választást ígérnek családi házaknál térburkolatok, kerti utak, teraszok, garázsfeljárók, járdák térkövezésére, kerítések, pillérek, oszlopok, lábazatok, támfalak építésére, vagy éppen kerti építmények, grill és szalonnasütők, lugasok, gyaloghidak kialakítására is! Kínálatunkban is elérhető típusokról korábbi cikkünkben írtunk részletesen, amelyet ITT találsz!
 
 
Újdonság: Bácska Stone és Star Stone térburkolatok
 
térburkolat szegedÚj termékek érkeztek kínálatunkba, ismerd meg a Bácska Stone és Star Stone térburkoló köveket!
A Bácska Stone beton termékei egyenesen Bajáról érkeznek, fő profiljuk a standard és színes térkövek gyártása. Utóbbi burkolatok között megtalálni a klasszikus Gemenc árnyalatokat, a letisztult szürke árnyalatokat, és a tölgy barna különböző változatait is, így biztosan megtalálod a Neked tetszőt!
A Star Stone burkolatok pedig a travertin jellegű mintázatukkal és textúrájukkal hamisíthatatlan mediterrán hangulatot, elegáns és modern környezetet biztosítanak minden térnek! Kínálatunkban különböző térburkolat kiegészítők is megtalálhatóak, így például medence szegély, vízelvezető fedél vagy látássérültek számára speciális vakvezető kövek is.
 
 
Ha nehezen tudsz dönteni, látogass el Tüzépünkre, ahol kollégáink segítenek kiválasztani az otthonodhoz leginkább passzoló térkövet! Ha nem tudsz hozzánk ellátogatni, akkor se aggódj, kérd ingyenes ajánlatunkat online és csapj le a kedvezményekre időben!

2023.07.13.

Vissza

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.