REDŐNY, Prémium Alumínium
REDŐNY, Prémium Alumínium
REDŐNY, Prémium Alumínium
REDŐNY, Prémium Alumínium
REDŐNY, Prémium Alumínium
REDŐNY, Prémium Alumínium
A redőny zárt alumínium tokszerkezettel és alumínium 20 fokos oldalpofákkal rendelkezik.
A redőny horganyzott acéltengellyel, két oldalt fémcsapággyal van ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében.
A keskeny extrudált alumínium redőny lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.
Az alumínium redőny 39 mm magas, kettős falú, PUR habbal töltött lamellái biztosítják a kiváló hő és hangszigetelést.
Az alumínium redőny lamelláit mindkét oldalon arriterezzük (csúszásgátló), mellyel megakadályozzuk a lamellák oldalirányú elcsúszást, azaz mindig folyamatos megvezetést kapnak a redőny lefutó sínjeibe.
A redőny zárólécét extrudált alumíniumból készítjük, a zárólécet pedig rejtett ütközővel látjuk el. Így megakadályozzuk a redőny lamellák tokba való bejutását a redőny felhúzásakor. A záróléc alján gumírozás található a pormentes záródás érdekében.
A redőny alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű, működtetését egy gurtnis automata rögzítővel ellátva segítjük. Természetesen kérhető zsinóros kivitelben is, a nagyon ferde fúrások esetére. Minden alumínium redőnyünk feltolás gátlóval van ellátva, ami max. 5-8 cm-re engedi feltolni a redőnyöket, utána megakadnak a lemellák a redőny tokjában.
Extra feltolás gátlókkal is tudjuk gyártani a redőnyt, ami egyáltalán nem engedi meg a feltolást (kézi estén MINI STOP, motoros esetén LOCK TO PLAY segítségével).
Alumínium redőny motorizálható is!
A redőny szerkezete (Tok, lefutó, záróléc) alapesetben fehér (RAL9016) és sötétbarna (RAL 8019) színben kérhető, de kérhető egyedi RAL festéssel illetve RENOLIT fóliás (aranytölgy, dió, mahagóni) kivitelben is.
A redőny lamelláit 10 fajta alapszínben és további 27 fajta extra színekben rendelhetik meg ügyfeleink.
Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva. A szúnyogháló: anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium szúnyogháló zárólécéhez.

A termék adta előnyök

ÁRNYÉKOLÁS: a redőnyök használata óta a legkiválóbb árnyékolástechnikai berendezés, kiválóan védi otthona berendezéseit a felmelegedő nap káros sugaraitól, megvédi otthonát a kíváncsiskodó tekintetek elől

BIZTONSÁG: feltolásgátlóval van ellátva az általunk gyártott alumínium redőnyök alapkivitelben

HOSSZÚ ÉLETTARTAM: anyagának köszönhetően az alumínium alkatrészek rendkívül jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG: alap kivitelben gurtnival vagy zsinór megvezetéssel vannak ellátva a redőnyök, ezzel a működtetéssel is nagyon könnyen lehet kezelni a termékeket a csapágyazás miatt, amivel ellátjuk a termékeinket ezenfelül további működtetési alternatívát is tudunk ajánlani pl. a motoros kivitel, amit vagy kapcsolóval, vagy távvezérlővel is tud irányítani.

HŐ ÉS HANGSZIGETELÉS: kiválóan hő és hangszigetel az alumínium redőny mivel a redőny teljes leengedett állapotában az ablaküveg és a lamellák közti légrést alakít ki, ami kiválóan szűri meg a napfény okozta kellemetlen hőséget, ill. nagyon jól hangszigetel.

DEKORATÍV ELEM (Otthona nagyszerű és dekoratív kiegészítő eleme lehet a redőny, mivel mára rengeteg színből választhat, ami harmonizál a ház színezésével vagy a nyílászáróinak a színével)

KÖNNYŰ TISZTÁN TARTÁS: egyszerűen egy szappanos vízzel csak le kell törölni


Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Kattints a gombra, helyezd kosárba a terméket és válogass tovább kedvedre, vagy add le azonnal ajánlatkérésedet!

Hasonló termékek

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.