Mediterrán Tüzép - nyílászáróktól a kültéri burkolatokig Szegeden

Mi az a kőporcelán?

 
Az utóbbi idők egyik slágerterméke, nemcsak gyönyörű, de valóban időtálló és tartós burkolati megoldás, amely egyre nagyobb teret hódít. Ezen kívül persze számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik a kőporcelán, mutatjuk is melyek ezek!
 
A kőporcelán, más néven gres lapok kizárólag a legtisztább anyagokból készülnek, többségében ásványokat, kaolint, földpátot és agyagot tartalmaznak. A táblák tömörítéséhez a gyártók általában nem használnak ragasztót vagy gyantát, csakis mechanikus sajtolással és égetéssel érik el a homogén és kompakt kialakítást. Az így készült kőporcelán padló és falburkolatok csúszásmentesek, kopás- és tűzállóak, és megfelelnek a jelenlegi nemzetközi előírásoknak is!
 
Miért érdemes kőporcelán burkolatot választani?
 
1. Rendkívül ellenálló
A gres anyag ellenállóbb a kopás ellen, mint bármely természetes anyag! Szintén ellenáll a leggyakoribb savaknak és lúgoknak, valamint vegyszereknek. Nagy terhelésnek szintén kitehető, akár személygépjármű fogalom teherbírására is alkalmas. A kőporcelán mindemellett hőálló, fagyálló és még tűzálló is, ráadásul magas fokon állnak ellen a foltosodásnak! A konyhában használt kőporcelán lapon, munkafelületen, falburkolaton, még a makacs szennyeződések, mint az olaj, a bor, a kávé sem hagy nyomot. A fürdőszobában a parfümök, a krémek és a körömlakkok nem tapadnak a felülethez, és nem festik meg a lapokat.
 
2. Könnyű tisztítani
A kőporcelán burkolatok szinte gondozásmentesek! Az allergiákat és betegségeket okozó szerves anyagok és baktériumok nem képesek megtelepedni a kőporcelán felületén, de ettől függetlenül erős tisztító- és fertőtlenítőszerek is használhatók rajta, a kőporcelán lapok károsítása nélkül! Ezek burkolatok csúszásmentesek is, így kültérre és beltérre egyaránt biztonságos megoldást kínálnak!
 
3. Színtartó
Bármilyen időjárási körülmény között megőrzi a színét kőporcelán burkolatunk, nem fakul ki, ellenáll a napfénynek, esőnek, hónak. Emiatt kültérre is tökéletesen alkalmas, valóban időtálló választás.
 
4. Környezetbarát
A burkolatok teljesen környezetbarátak: nem tartalmaznak vízszigetelő vegyszereket, zománcokat vagy gyantákat, és még tűzzel való találkozáskor sem bocsátanak ki gázokat. Egyes természetes kő típusoktól eltérően nem szabadítanak fel radont vagy más radioaktív gázokat, és szintén nem ólom segítségével csiszolják.
 
5. Óriási választék
A speciális készítési eljárásnak, és a kőporcelán műszaki-esztétikai tulajdonságainak köszönhetően rendkívül széles szín, méret, vastagság és minta szerinti választéka áll rendelkezésre! Engedje szabadjára a képzeletét és valósítsa meg álmai otthonát kőporcelán segítségével!
 
 

2023.04.20.

Vissza

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.