Mediterrán Tüzép - nyílászáróktól a kültéri burkolatokig Szegeden

Kertszépítés profin

 
Közeledik a tavasz, megindulnak a kerti munkálatok és ilyenkor előtérbe kerülnek a kertszépítési teendők is. Ha szeretnénk otthonunkban igazán szép, esztétikus kertet és környezetet kiépíteni, alapos tervezésre és kiváló minőségi alapanyagokra lesz szükség! Mutatjuk kertépítéshez- és szépítéshez kapcsolódó kínálatunkat, és néhány profi ötletet a megvalósításra!
 
Mielőtt belevágnánk a kertépítésbe, érdemes átgondolni mit is szeretnénk: díszkertet, haszonkertet, tájkertet vagy esőkertet? Ha meg van a típus, akkor jöhet a növények kiválasztása, az elrendezés megtervezése, és a kiegészítők beszerzése. Legyen-e csobogó vagy kerti tó? Szeretnénk-e az egész udvar megjelenését egységesíteni? Ha igen, érdemes a falburkolat és térburkolat kérdését is átgondolni!
 
 
Görgeteg kövek, dekorkavicsok, sziklakerti kövek
kertépítő anyagokEzek a természetes kertépítő anyagok remek keretet tudnak adni a virágágyásoknak, sziklakerteknek, természetes módon tagolhatjuk velük az udvart és a kertet, valamint kiváló kiegészítők a kerti tavakhoz!
 
A grandiózusabb, látványosabb kertépítő sziklák kiválóan formálják a kert arculatát, ahogy a nevük is sejtetik, a sziklakertek alapkövei. A klasszikus stílusú kövek mellett persze akár extravagánsabb darabokat is választhatunk, hogy feldobjuk az összképet! A grigio mátrix, szikla dokos rózsaszín, meteora vagy ice blue kövek igazán egyedi megjelenést garantálnak!
 
A kertépítő görgetegek szintén tökéletesek a sziklakerthez, és a szivárvány minden árnyalatában kaphatók! Használhatjuk támfalként vagy elválasztóként is őket, remekül kiemelik a virágágyásokat, szigeteket. A közkedvelt bianco, rosso és verde görgetegek bármilyen kertben jól mutatnak!
 
Dekorkavicsok szintén hatalmas választékban várják nálunk a lelkes kert szépítőket! Slágertermékünk tavasszal egyértelműen a Bianco Carrara kertépítő kavicsok, amelyek segítségével mesés sziklakertek, kiskertek, ösvények építhetőek. A dekorkavicsok 25-40mm és 40-60mm átmérőben is elérhető Tüzépünkön.
 
Válogass kedvedre a különböző méretű, alakzatú és színű sziklák, görgeteg kövek, dekor kavicsok és zúzalékok között. Építsd meg álmaid kertjét a Mediterrán Tüzép segítségével!
 
 
Fabro burkolatok a hamisíthatatlan mediterrán érzésért
A Fabro Stone kő-, illetve fahatású bel- és kültéri padlóburkolatok, falburkolatok és kertépítő termékek széles palettáját kínálja. A Fabro Stone termékek nagyrészt könnyű betonból készülnek speciális eljárással, és változatos stílusokban. A fa hatású termékek, beton dekorációk, lámpák és virágtartók segítségével egyedi, varázslatos kertet építhetünk.
 
Plusz tipp: Használd kreatívan az építőanyagokat! Tudtad, hogy térkő segítségével csobogót, szökőkutat, kerti tavat vagy medencét is építhetsz?
 
A szegedi Mediterrán Tüzépen minőségi alapanyagokat kínálunk kertépítéshez, a sziklakerti kövektől kezdve a kerítés fedlapon át a mediterrán kültéri falburkolatig! Nézz szét weboldalunkon és kérd ajánlatunkat online, vagy látogass el Tüzépünkre és kérd szakértő kollégáink tanácsait!

2023.02.16.

Vissza

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.