Mediterrán Tüzép - nyílászáróktól a kültéri burkolatokig Szegeden

Engedd be otthonodba a tavaszt!

 
 
A megfelelő, minőségi nyílászárók segítségével Te is könnyedén nyitott és világos tereket varázsolhatsz otthonodba, ahol öröm lesz időt tölteni és feltöltődni a tavaszi napsugarakkal! Akár a nappali, a konyha, de még a hálószoba is teljesen más arcot kaphat, ha új ablakok és ajtók kerülnek az ideális helyükre.
 
 
Műanyag nyílászárók – az igényekre szabva!
 
Tüzépünkön egyedi igények alapján rendelhetőek a műanyag nyílászárók! Ablak kínálatunkban a hófehér és modern, fa hatású homlokzati ablakok, biztonságos 5 és 6 kamrás nyílászárók is helyet kaptak, 80 és 70 mm beépítési mélységgel. Avantgarde, Encore, Ovlo és P-Line homlokzati ablakok is elérhetőek nálunk, könnyen tisztítható felülettel, minőségi német vasalatokkal. Az esztétikum mellett a hasznot se felejtsük el megemlíteni, hiszen a magas hőszigetelést biztosító nyílászárókkal, a szilárd és stabil ablakrendszerekkel garantáltan spórolhatsz a rezsi költségeken!
 
 
Változatos beltéri ajtók
 
Egy beltéri ajtó megannyi lehetőséget rejt magában, ha tökéletesen illeszkedik a helyiség stílusához, akkor egy teljesen egyedi és harmonikus miliő alakítható ki. Szerencsére nálunk óriási szín- és mintaválasztékot találsz, ráadásul szakértő kollégáink a felmérést és beépítést is intézik, hogy biztosan minden a helyére kerüljön!
A CPL ajtók tartós, karcálló felülettel rendelkeznek és divatos, modern famintázatokkal rendelhető a számodra leginkább tetsző a 72 féle modell közül! A természetes színeket és környezetet kedvelőknek kiváló választás lehet!
Az MDF ajtók előnye, hogy rendkívül masszívak pehely súlyuk ellenére és könnyen alakíthatók. Tüzépünkön a Borovi ajtók egyedi méretben, a RAL színskála bármely színében kérhetők! Itt már csak a fantáziád szabhat határt, válassz kedvedre a többféle megjelenésű ajtólap közül, kérd akár üveggel is beltéri ajtódat!
A dekorfóliás ajtók igazi modern megjelenést garantálnak és emellett költséghatékony megoldást is nyújtanak! A dekor ajtókat gyakran keverik össze a faajtókkal, ugyanis nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg fa erezetét! Meseszép dió, meszes tölgy, sziklás fenyő és wenge árnyalatban is rendelhetők.
 
 
Ha nehezen tudsz dönteni, látogass el Tüzépünkre, ahol kollégáink segítenek kiválasztani álmaid ajtóit, illetve a felmérést és beépítést is intézik! Ha nem tudsz hozzánk ellátogatni, akkor se csüggedj, kérd ingyenes ajánlatunkat online, weboldalunkon keresztül!

2023.03.13.

Vissza

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.