PERGOLA, SkyFree Bioklimatikus
PERGOLA, SkyFree Bioklimatikus
PERGOLA, SkyFree Bioklimatikus
PERGOLA, SkyFree Bioklimatikus

A SkyFree Bioklimatikus pergola az egyik legújabb bioklimatikus pergola rendszer a SkyMatic termékcsaládban. Tetőszerkezet alumínium lamellákból épül fel, melyek elektromosan elhúzhatók és 0-55 fokban forgathatók, a rendszerbe épített Somfy motorral, távirányító segítségével. A lamellák mozgatásával, lehet akár teljesen nyitott, zárt vagy félig nyitott állapotban, az időjárásnak megfelelő lamella helyzetével érhetjük el a tökéletes bioklimatikus árnyékolást. A SkyFree pergola önhordó felépítésének köszönthetően, állhat szabadon vagy homlokzati konzolok segítségével fal mellé is rögzíthető. A SkyFree Bioklimatikus pergola rejtett esővíz csatornákkal rendelkezik, mely a tetőszerkezetről az oszloplábakban elhelyezett csatornákon keresztül kivezeti a csapadékot.

SkyFree Bioklimatkus pergolák tetőszerkezét igény esetén hangulatvilágítással és/vagy LED világítással, tudjuk komfortosabbá tenni. A Somfy termékcsaládnak köszönthetően a SkyFree Bioklimatikus pergolákat igény esetén esőszenzorral, vagy szél-fény érzékelővel tudjuk ellátni.

A SkyFree Bioklimatikus pergolák ZipScreen oldalárnyékolókkal is összeépíthetőek, a nap járásához igazított tökéletes árnyékolás érdekében, illetve szeles időben nagy szerepe van a legkellemesebb komfort érzet eléréséhez. Igény esetén Verlass oldalüveggel tudjuk integrálni a terméket, ami nyitott állapotában korlátként, zárt állapotban üvegfalként is alkalmazható. Ezeken felül lapozható vagy csúsztatható oldalfallal is kombinálhatóak a termékeink.

A feltüntetett ár nem minősül ajánlatnak!

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.