NAPELLENZŐ, Separet N
NAPELLENZŐ, Separet N
NAPELLENZŐ, Separet N
Függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. A szerkezetek öntvény talpas vagy lemez hengertartó segítségével mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmasak.
Maximálisan 6 m-es szélességig javasolt az alkalmazása, mert átmérője 70 mm-es ponyvahenger deformációja ezen méret felett jelentős. A henger korcolt acélcső horganyozva, átmérő 70 mm, 1 mm-es falvastagsággal, a végeiben üvegszál erősítésű műanyag dugókkal.
A ponyvát a vastag falú 1”-os galvanikus horganyozású súlycső tökéletesen kifeszíti.
A henger forgatását 1:7 áttételű hajtómű végzi, leakasztható hajtókar segítségével, amely igény szerint kiváltható motoros működtetéssel is. A motor a ponyvacsőbe kerül beépítésre, beépített végállás kapcsolókkal és hő védelemmel.
A szél mozgatása ellen a nehezékcsövet lehet rögzíteni és a hajtóművel a ponyvát meg lehet tökéletesen feszíteni.
Mivel minden alkalmazásnál más és más a kirögzítés lehetősége, ezért a szerkezetek alsó rögzítését a helyszíni szerelés alkalmával kell megoldani. Az árnyékoló kívánság szerint felszerelhető bowdenes, pálcás vagy sínes megvezetéssel.
A tartókonzolok RAL 7035 színre szinterezettek.
A ponyvák gombásodás elleni szerrel vannak impregnálva, a víztartó képességük 350 vomm.
A ponyvát csak vegyszer használata nélkül szabad tisztítani és fontos, hogy élettartama a betartott utasítások mellett akár 8-10 év is lehet.
Az árnyékoló rendelhető védőtetővel is, ami a homlokzati szereléskor megvédi a szerkezetet és a ponyvát a környezeti hatásoktól.
A szerkezet 30-40 km/h szelet képes elviselni, a ponyvaterület nagyságától függően. Viharos széllökésekkor be kell tekerni vagy motoros működtetésűnél, szélérzékelővel védeni kell.
Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Kattints a gombra, helyezd kosárba a terméket és válogass tovább kedvedre, vagy add le azonnal ajánlatkérésedet!

Hasonló termékek

Ajánlatkérés tartalma

A kosár tartalma üres.