REDŐNY, Trend Alumínium
REDŐNY, Trend Alumínium
REDŐNY, Trend Alumínium

Trend redőnynek azt hívjuk, amikor a tokszerkezet és a lefutók alumíniumból készülnek, a lamellák viszont PVC-ből vannak.
Zárt alumínium tokszerkezettel és alumínium 20 fokos oldalpofákkal rendelkeznek. Belül horganyzott acéltengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. A keskeny extrudált alumínium lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.

A lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák.
A záróléc szintén extrudált alumíniumból készül, rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében. Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére.

A szerkezet (Tok, lefutó, záróléc) alapesetben fehér és sötétbarna színben kérhető, de gyártjuk egyedi RAL színben illetve RENOLIT fóliás (aranytölgy, dió, mahagóni) kivitelben is.
A lamellák 4 fajta alapszínben és 6 fajta hőálló színben érhetőek el.
Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva. A szúnyogháló anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

A feltüntetett ár nem minősül ajánlatnak!

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.