REDŐNY, Basic Műanyag
REDŐNY, Basic Műanyag
REDŐNY, Basic Műanyag
REDŐNY, Basic Műanyag
REDŐNY, Basic Műanyag
REDŐNY, Basic Műanyag

A nyitott lindab tokszerkezettel és alumínium 45 fokos oldalpofákkal rendelkezik.
Belül műanyag tengely, két oldalt fémcsapággyal ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében.
A keskeny műanyag lefutó sínek szőrkefézve vannak, biztosítva a csendes működést.
A lamellák kettős falú 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák.
A záróléc szintén műanyagból készül, fém betéttel és rejtett ütközővel ellátva, az alján gumírozás a pormentes záródás érdekében.
Alapesetben kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel ellátva, de kérhető zsinóros kivitelben is a nagyon ferde fúrások esetére.
A szerkezet (tok, lefutó, záróléc) fehér és sötétbarna színben kérhető, a lamellák 4 fajta alapszínben és 6 fajta hőálló lamellával.
Minden redőnyünk kérhető szúnyoghálóval integrálva. A szúnyogháló: anyagát tekintve szürke, üvegszálas anyag, optikai szempontból láthatatlan, egy visszahajtott gumírozott él zárással kapcsolódik az alumínium zárólécéhez.

A termék adta előnyök

ÁRNYÉKOLÁS: Nagyszerű árnyékot biztosít, ezzel védve otthona berendezéseit a káros nap sugaraitól, ill. a kíváncsiskodó tekintetektől.

BIZTONSÁG: Biztonsági szerepet nem tölt be, mivel a PVC lamelláit könnyedén akár egy élesebb késsel el lehet vágni éppen ezért feltolásgátlóval nem rendelkezik.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM: Anyagának köszönhetően az alumínium alkatrészek rendkívül jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

HŐ ÉS HANGSZIGETELÉS: Természetesen persze nem olyan mértékben hő és hangszigetel, mint az aluredőny, de ő is nagymértékben hozzájárul az otthonunk melegebb hőérzetéhez.

DEKORATÍV ELEM: Otthona nagyszerű és dekoratív kiegészítő eleme lehet a redőny, mivel mára rengeteg színből választhat a lamellát illetően, ami harmonizál a ház színezésével.

KÖNNYŰ TISZTÁNTARTÁS: Egyszerűen egy szappanos vízzel csak le kell törölni.


A feltüntetett ár nem minősül ajánlatnak!

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.