NAPELLENZŐ, Full Casette
NAPELLENZŐ, Full Casette
NAPELLENZŐ, Full Casette

Teljesen tokozott szerkezetű napellenző, ami annyit jelent, hogy a ponyva és a szerkezet is teljesen zárt tokban helyezkedik el.
Teljesen alumínium szerkezet (Tok, könyökkar, homlokcső, konzolok). A karszerkezet itt is ön zsírzó láncmeghajtású és rúgós feszítéssel van ellátva, ami biztosítja a ponyva tökéletes feszítését, semmilyen karbantartást nem igényelnek.
Homlokzatra és mennyezetre egyaránt szerelhető. A szerkezet alapszíne FEHÉR és EZÜST. Alap kivitelben kurblis üzemeltetésű, de lehet motoros is.
A ponyva SATTLER osztrák ponyva, 5 év garanciával.
Impregnáltak, víz lepergető hatásúak, az impregnálás megakadályozza, hogy a szennyeződések behatoljanak az anyagba.
A Sattler a ponyvákat 3 fő kategóriába sorolja UV stabilitásuk szempontjából: UV40,UV60,UV80.
Fontos tudni, hogy az UV 40-es anyag is a káros sugarak több mint 97 százalékát megszűrik. Bármelyik ponyva színt válasszák, az ár nem változik.
Napellenzőinket a SOMFY prémium kategóriás motorjaival és vezérléseivel gyártjuk.
A motorok alapvetően lehetnek kapcsolósak és távirányítósak (RTS= Radio Technology Somfy).
Kapcsolós motor esetén Inis Uno szimpla illetve Inis Duo dupla kapcsolót szoktunk ajánlani (a kapcsolón fel – le és megállító gomb van), de az ügyfél használhatja a saját kapcsoló családját is ami a ház többi kapcsolójához illeszkedik.
Távirányítós motor esetén: Alap esetben az ALTUS rádiós motorokat ajánljuk, rádió jellel kommunikál a motor és a távirányító. Fel-le és MY gomb, a my gomb, mozgás közben Stop gombként funkcionál, ha a napellenző áll és megnyomjuk, akkor pedig a kedvenc pozíciót hívja elő. SUNEA CSI kézi vésznyitással ellátott motorok. SUNEA IO motorok kétirányú kommunikáció (NEM CSI motor)!
Többfajta vezérlést ajánlhatunk. Leggyakrabban: Telis 1 egycsatornás Pure illetve a napellenzőkhöz fejlesztett PATIO kültéri fröccsenő víz és ütés álló távirányítót. Szélérzékelő: Eolis 3D, Szél-fény vezérlés: Soliris SENSOR RTS, de ebben az esetben TELIS SOLIRIS távirányítót kell ajánlani. Helyi vezérlésnek az állványokon látható SMOOVE kapcsoló család a legjobb választás, elemes, nem kell neki semmilyen előkészítés.

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.