Mediterrán Tüzép - nyílászáróktól a kültéri burkolatokig Szegeden

Melegburkolat KISOKOS

Egyszerű, tartós és modern megoldást kínál a manapság rendkívül divatos laminált padló, vinyl padló és szalagparketta, vagyis összefoglaló nevükön a melegburkolatok. Az otthonfelújítási támogatás ráadásul burkolatcserére és felújításra is kiterjed, így most tényleg megéri benevezni egy otthonos, gyönyörű és magas komfortérzetű padlóra! Teremts Te is kényelmes otthont, csodálatos melegburkolatokkal, cikkünk pedig segít a választásban!

 

Laminált padlók – Könnyű és villámgyors burkolat

A könnyen illeszthető, ragasztás nélkül is lefektethető laminált padló méltán népszerű választásnak számít, ha padlóburkolat vásárlásra kerül sor. A valódi fafajták megjelenését tükröző kivitelek valóban képesek természetes és meleg hangulatot varázsolni nappaliba, hálószobába vagy előtérbe egyaránt, és lerakásukhoz sem szükséges szakember segítsége.  Kaindl laminált padlók, Eurowood padlók, valamint Rooms és Swiss Krono laminált padló kínálattal is várunk a Mediterrán Tüzépen!

Kaindl vinyl padló – Exkluzív padló bárki otthonában

A Kaindl vinyl olyan minőségi padló, hogy már szinte önmagában is egy burkolati típusnak számít! De általánosságban is elmondható, hogy a vinyl padlók egy modern technológiát képviselnek, és szinte bármelyik helyiségbe tökéletes megoldást jelenthetnek! Nemcsak gyönyörűek, de strapabíróak is, felületük rugalmas, ezért elnyeli a lépések hangját. Nem csúszik, gyorsan beépíthető, ráadásul ízületkímélő is, kellemes rajta a járás!

A Kaindl vinyl padlók vastagsága mindössze 4-8 mm, de szinte minden igénybevételnek ellenállnak, még a gyermekszobai használatnak és a víznek is! Könnyen ápolható, tisztítható, és különösen hosszú élettartammal rendelkezik ez a padlóburkolat. További előnye, hogy a vinyl padló képes felvenni a szoba hőmérsékletét, valamint padlófűtésre szintén alkalmas!

Szalagparketta – Időtálló megjelenés

Válogatott alapanyagok, egyedi minták, a nagybetűs FA. Ha szalag parkettát választasz otthonodba, akkor bizony évtizedes megoldás mellett döntesz, hiszen ezek a padlóburkolatok akár 15 év múlva is biztonsággal felújíthatók, csiszolhatók, lakkozhatók! Rengeteg szín és minta közül választhatunk, amelyek lerakásával garantáltan egyedi padlóburkolatunk lehet bármelyik helyiségben! A padlófűtés sem okoz gondot, ugyanis a szalagparketták padlófűtéses rendszerekkel is kompatibilisek!

 

Komplett laminált padló, vinyl padló és szalagparketta kínálatunk megtekinthető Tüzépünkön, győződj meg saját szemeddel a remek minőségről! Ha nem tudsz hozzánk ellátogatni, az sem probléma, kérd ajánlatunkat kényelmesen és biztonságosan online!

2021.05.13.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.