REDŐNYÖK/ SZÚNYOGHÁLÓK
REDŐNYÖK/ SZÚNYOGHÁLÓK
A redőnyök a zajok , a hideg és a meleg ellen is védelmet nyújtanak. A redőny kialakítása, megjelenése is fontos része a lakásának. Széles körű kínálatunkból választhatja ki az Öm eléképzeléseinek megfelelő terméket. A lamellák és színek variációi htártalan választási lehetőséget biztosítanak Önnek, legyen szó az egyszerűbb kézi illetve az exkluzív motoros távműködtetésű redőnyökről.
A műanyag redőny a legelterjedtebb típus hazánkban. Ára és egyszerű használata miatt is nagyon kedvelt , könnyen felszerelhető és teljes sötétítést biztosít.
Vakolható redőny: Ennek a rendszernek köszönhetően a redőny egybeolvad házának homlokzatával, hiszen kialakításának köszönhetően nem látható a redőny doboza.
Motoros redőny: Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli kivitelről, minden esteben az Ön kényelmét szolgálja. Gombnyomásra nyithatja és zárhatja redőnyeit. Kedve szerint programozhatja , alakíthatja működését. Biztonságos kivitelezésének köszönhetően képes érzékelni az útjába kerülő akadályt, megállítja a mechanizmus a motort.
Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.